АдваУъркс пожелава успех на Doctor Speed Rally Team

изработка на сайтове

За нас – АдваУъркс – изработка на сайтове, печат на рекламни материали и лого дизайн, беше чест да участваме в брандирането на автомобила на Doctor Speed Rally Team за Рали Сливен 2019.

За нас беше чест да участваме в брандирането на рали автомобила на Doctor Speed Rally Team, за участието им в тридесет и деветото издание на Рали Сливен – 2019

Екипът на АдваУъркс пожелава успех и прекрасно представяне на екипажа – М. Попов и Д. Мечикян!

Състезанието, което в последните години се утвърди като най-доброто българско рали, ще бъде втори кръг от националния рали шампионат и трети кръг от Балканския рали трофей на FIA. Ще участват 52 екипажа, като ще се проведе от 28 до 30 Юни. Откриването на ралито ще се състои в Петък, 28 Юни на площад „Хаджи Димитър“ в град Сливен. Първия състезателен ден – Събота, 29 юни ще се състои от 7 скоростни етапа с дължина 100 километра. Вторият ден, скоростните етапи ще бъдат 4 на брой, с обща дължина малко под 65 километра.

Награждаването на победителите ще бъде в Неделя, 30 юни, от 15;30 часа отново на площад „Хаджи Димитър“.

Повече подробности за развитието на организацията на 39. Монбат Рали Сливен може да следите както в официалния сайт на ралито, така и в профилите му в социалните мрежи.

– – – – – – – – – – – – – –

рали автомобил - doctor speed,  изработка на сайтове

рали автомобил - doctor speed, изработка на сайтове

рали автомобил - doctor speed, изработка на сайтове

изработка на лого

изработка на сайтове