Видове уеб сайтове, които създаваме. Част 1 / 2

създаване на уеб сайт, фирмен сайт

В тази публикация ще Ви запознаем с видовете уеб сайтове, които създаваме. И за да е по-удобно, ще я разделим на две части. Част 1 – видове сайтове по предназначение, част 2 – видове сайтове според типа на изработка и бекенд административния панел.

Част 1 – Видове сайтове според тяхното предназначение

Както се подразбира от заглавието на тази част, ще ви запознаем с видовете сайтове според техния тип. Как работим, какво е важно при всеки от тях и примери за вече изготвени от нас такива сайтове.


Изработка на онлайн магазин

Решили сте да продавате своите продукти на света? Това е чудесно! Можете да се доверите за изработката на Вашия онлайн магазин. Гарантирано можем да ви предложим най-добрите и функционални решения на пазара. Вашият сайт може да бъде мултиезичен, предназначен и настроен както за десетки хиляди продукти, така и за лимитирани бутикови продукти. В него при Ваше желание ще интегрираме системи за доставки и изготвяне на товарителници на най-популярните спедиторски фирми както в България така и по света. Типовете продукти, техните категории, специфики, начини на визуализиране, опциите за разплащане и всичко друго, което се сетите могат да бъдат къстъмизирани спроед Вашите персонални изисквания и тези на сегмента на пазара, който сте избрали.

Примери за изработени такива уеб сайтове:
ponki.bg / roboti.biz / insightair.eu


Изработка на фирмен портфолио сайт / персонален сайт

Този тип сайт разказва за Вашия бизнес. В него по най-добрия начин ще пресъздадем духа и усещането за работата с Вас така, че когато Вашите потребители го отворят да се почувстват потопени в бизнеса Ви. Той може да бъде мултиезичен, да има разнообразни динамични галерии и албуми, персонализирани страници разказващи за Вас, Вашия екип, историята Ви и продуктите плод на Вашия бизнес. Например сте адвокатско дружество, което желае да представи кантората си, екипа работещ в нея и да разкаже повече за типовете услуги? Или имате фабрика за производство на мебели и желаете да я представите в онлайн пространството? Това е типът сайт, от който имате нужда.

Примери за изработени такива уеб сайтове:
nachevidesign.com / oasisresort.bg / hmfsolution.co.uk


Изработка на блог сайт

Този тип сайтове са подходящи както за новинарски агенции така и за хора, които просто желаят да публикуват свои публикации в интернет пространството. Но нека вземем първия пример. Ние ще направим Вашия сайт бърз, удобен за Вашите потребители, с всички нужни категории от които се нуждаете, с подходящо разположена банер реклама така, че да не дразни читателите, но да е на видими места и най-важното – индивидуален и разпознаваем, чрез запомняща се визия. Ако сте имали вече стар сайт – ние ще мигрираме всички Ваши публикации, за да няма загуби.

Примери за изработени такива уеб сайтове:
times.bg / slivenpress.bg / buildsolidground.bg


Хибдирен уеб сайт

„Хибриден уеб сайт“. Вероятно нищо не ви говори, но така ще наречем сайтовете, които са смесица от повече от една от горните категории. Да речем, че желаете да представите своята фабрика, която произвежда определени продукти, но желаете и да могат да бъдат пазарувани без значение било то на едро или на дребно? Не е проблем да създадем Вашия сайт и той да бъде мултиезичен, да има продукти, да разказва за Вас, Вашия екип и дейността Ви.

Примери за изработени такива уеб сайтове:
agroconsulteng.com / strom21.eu / roboti.biz


Изцяло къстъм проект

Имате идея за уеб сайт, приложение или платформа, която е плод на сложни функционалности и взаимодействия между различни типове потребители, продукти, генериране документи и т.н.? Ние ще изучим внимателно Вашата идея, ще създадем архитектура по която да се работи и ще реализираме проекта Ви без значение от сложността му.

Примери за изработени такива уеб сайтове:
16plus1cloud.org / revtag.com


Ако желаете да представите бизнеса си във възможно най-добрата светлина – свържете се още сега с нас и ние ще реализираме идеята Ви!

изработка на сайт

фирмен сайт

изработка на уеб сайт