НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ.
ЧРЕЗ ТЯХ ЗАТВАРЯМЕ КРЪГА ОТ УСЛУГИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕТЕ.
ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО.

През годините сме се доказали като еталон за качество и коректност!Точно за това можете да се доверите и на нашите приятели по-долу!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ.
ЧРЕЗ ТЯХ ЗАТВАРЯМЕ КРЪГА ОТ УСЛУГИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕТЕ.
ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО.

През годините сме се доказали като еталон за качество и коректност!Точно за това можете да се доверите и на нашите приятели по-долу!

partner-1-perceptica

Светът говори. Непрекъснато. Говори за бранда ти, за конкуренцията и за индустрията, в която си. Искаш ли да се възползваш от това? Искаш ли първи да разбираш какво говорят другите за теб? Искаш ли да имаш цялата информация, която ти е нужда, за да управляваш репутацията си по-добре?
Perceptica предоставя удобна платформа за медиен мониторинг, която ти дава структурирана и събрана на едно място селекция от точно тези новини, които са важни за теб. Допълнително, екип от опитни анализатори може да направи изводи от цялата тази информация. Така ще имаш отговори на въпросите, които интересуват теб и твоя бизнес.

partner-1-videoinvolver

Video Involver е видео-маркетинг компания. Фирмата разказва истории, използвайки кинематография. Te създават и разпространяват видео съдържание чрез най-популярните социални мрежи в Интернет така, че то да се превърне в силен маркетингов инструмент за вашия Бранд, продукт или услуга. Създаденото от тях видео съдържание е винтрина на вашия бизнес. То достига с прецизна точност до аудитория таргетирана по интереси, местоположение, пол, възраст и други критерии. Изполвзайки услугите им можете да покажете най-доброто лице на вашата компания и да видите как тя расте и се развива.

partner-1-easy-ads

EasyAds е платформа за публикуване, насочване и оптимизиране на онлайн реклама в качествени български и македонски сайтове. Рекламата им технология позволява на рекламодателите да достигат с лекота огромна аудитория и да постигнат висока ефективност, възползвайки се от множество инструменти за таргетиране, оптимизиране и отчитане на рекламите. EasyAds позволява да използвате както лесни за създаване и редактиране нейтив (Native Ads) формати, така и сложни, персонализирани HTML5 банери, които да променят изцяло досегашната ви дисплей реклама. Така не само ще повишат конверсиите ви, но и ще ангажират потребителите с рекламата ви още преди да са кликнали на нея!

partner-4-superhosting

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България. Предлагат завършени хостинг решения, регистрация на домейни, сървъри, управляваеми виртуални сървъри (Managed VPS), виртуални сървъри (VPS) и други!