Успешни интеграции на

МНОЖЕСТВО

СИСТЕМИ

Ние използваме най-съвременните технологии и решения, за да ви предоставим най-добрия проект. Без значение от неговото естество и специфики - нашият екип ще го направи за вас. Всички проекти, които разработваме са изключително гъвкави, удобни за поддръжка и ъпдейти.

РАЗПЛАЩАТЕЛНИ СИСТЕМИ

В проекта ви можем да интегрираме всякакви разплащателни системи по Ваш избор. Екипът ни познава отлично всички системи за разплащания от клиент към сайта ви. Интеграция на VPOS от различни банки, работа със Stripe, PayPal, Борика и други.

GOOGLE API ИНТЕГРАЦИИ

Нашият богат опит в интеграциите на различни решения на Google, гарантира допълнителното удобство за работа със сайта ви - Google Maps, 360 View, Analytics, AdSense, Google Search Console интеграции и други ще подобрят проекта ви.

СТОКОВИ ПРОГРАМИ И АПАРАТИ

Можем да интегрираме за вас разнообразни решения свързани с касовите апарати и стоковите програми, за да може всяка нова поръчка в сайта ви, да бъде автоматизирана в създаването на касов бон и други документи.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Инструментите за социални медии могат да помогнат допълнително за развиетието на бизнеса и сайта ви. Имаме опит в интеграциите на всички популярни решения за маркетинг и ремаркетинг на вашите потребители и посетители.

СОФТУЕРИ ЗА СПЕДИЦИЯ

Нашите интеграции с всички най-популярни спедиторски фирми. ви позволяват бързо да се справите с нуждите за доставка и незабавно да изпращате всяка клиентска поръчка генерирайки нужните докименти.

РЕСТОРАНТСКИ СОФТУЕРИ

Ние работим с разнообразни ресторантски решения, за да помогнем да управлявате всички аспекти на своя бизнес: резервации, персонал, инвентар, програми за лоялност, експорт, доставка и други.

КЪСТЪМ ПАРСЪРИ

Можем да изградим персонализирани анализатори за автоматично генериране на моделите, необходими за извличане на данните за вашия бизнес, които после да се използват под формата на база данни за различни нужди.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ

Екипът ни може да разработи за вас и изцяло къстъм решения като къстъм CRM системи, които да са пригодени изцяло по вашите нужди, а в последстие и да бъдат интегрирани и към други ваши проекти.
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram