Повече за

НАШИТЕ УСЛУГИ

 И ПАРТНЬОРИ

Екипът ни е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на уеб девелопмънта, брандирането на нови и вече изградени бизнеси и цялостната поддръжка на функциониращи сайтове и системи. Всичко, което правим е посредством използването на най-съвременните технологични решения.

ИЗРАБОТКА НА ПРЕЗЕНТАЦИОНЕН САЙТ

Ще създадем Вашия нов фирмен сайт, чрез който бизнесът Ви да изпъкне пред конкуренцията. Имаме възможност да добавим множество функционалности и модули - фирмена история, екип, услуги, галерия, контакти, запазване на час, интерактивни карти, мултиезичност и множество други. Проектът може да е както WordPress базиран, така и изцяло къстъм - PHP базиран.
Вашият сайт ще покрие сто процента от нуждите и изискванията ви. Като преди да го получите след изработка - вие ще сте одобрили всичко по него!
Среден срок за изработка: Между 15 и 30 работни дни в зависимост от обема на проекта.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Ще създадем Вашия нов онлайн магазин, като той може да бъде базиран както на WooCommerce (WordPress) или PHP. Възможност за множество различни опции - потребителски профили, онлайн разплащания, фактури, справки, множество категории, API интеграции, разплащателни системи, складови софтуери, интеграции с Еконт, Speedy и още.
Уеб сайтът ще следва най-съвременните тенденции, за да покрие нуждите на бизнеса Ви и да го изведе до следващо ниво.
Среден срок за изработка: Между 30 и 60 работни дни в зависимост от обема на проекта.

ИЗРАБОТКА НА CRM СИСТЕМИ И ПЛАТФОРМИ

За Вас можем да създадем облачно базирана CRM система, изцяло според нуждите на компанията ви. Без никакви ограничения от към функционалности, обем, възможности, допълнителни API интеграции. С възможност да се извършват допълнителни интеграции с други Ваши софтуери и решения. Всичко ще се изпише от нулата, изцяло пригодено за Вас.
Системата ще бъде изработена следвайки най-съвременните тенденции, за да покрие нуждите на бизнеса Ви и да може бързо и удобно да се разширява.
Среден срок за изработка: Между 60 и 150+ работни дни в зависимост от обема на проекта.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА НА САЙТОВЕ

Поддръжка и обновяване на вече изградени уеб-базирани проекти, независимо от естеството им - онлайн магазини, системи и други. Поддръжката се извършва 24/7, включително национални празници и почивни дни. Имаме разработена изключително удобна автоматизирана система за входиране на запитвания и казуси по проектите.
В поддръжката могат да се включат изцяло специфични Ваши изисквания, които желаете да се извършват периодично от екипа ни.
Срок на поддръжката: Минимум 6 месеца.

ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН БРАНДИНГ

Създаване на цялостен или частичен корпоративен брандинг, чрез който бизнесът ви да изпъкне допълнително. Имате възможност както да поръчате единичен проект, така и цялостен брандинг пакет според нуждите Ви. Освен всичко, ние можем и да отпечатаме Вашите рекламни материали на изключително добри цени.
Можем да изработим както изцяло нов фирмен брандинг, така и да освежите текущ такъв. Можем да изработим както само Вашето лого, така и огромно разнообразие от рекламни материали.
Среден срок за изработка: Между 4 и 21 работни дни в зависимост от обема на проекта.

ОТПЕЧАТВАНЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

При нас можете да поръчате и отпечатването на огромно разнообразие от рекламни материали свързано с брандирането на бизнеса ви. Нашите цени са изключително конкурентни, качеството е безупречно, а при нужда можем да монтираме по-обемните материали като фолиа, табели, облепяне на автомобили и други.
При нас можете да поръчате печат на всякакви материали - визитни картички, календари, химикали, тефтери, папки, фолиа за витрини, билборди, брандиране на автомобили, рол банери и други.
Среден срок за изработка: Между 5 и 20 работни дни в зависимост от обема на проекта.

SuperHosting

SuperHosting са най-голямата Българска хостинг компания и наш ексклузивен партньор. От тях можете да поръчате качествени уеб услуги - хостинг за вашия сайт, домейн, SSL сертификати.
Вземете допълнителни 10% намаление, дори на вече намалените услуги на SuperHosting с промокод - "advaworx24".

tbi bank

tbi bank са наш ексклузивен партньор, с тях можете да дофинансирате своя проект на страхотни условия. Това ще позволи още по-гъвкаво и удобно да разполагате със средствата за бизнеса си.
Финансирайте частично или цялостно до 30,000 лв своя проект на страхотни условия!

DGTalents

DGTalents са нашият партньор за цялостно маркетинг обслужване на клиентите ни. На тях разчитаме за дигитална реклама, SEO, създаване на съдържание и копирайтинг, развитие на бизнес профили в социалните мрежи.
Възползвайте се от техните услуги и вземете допълнителни ексклузивни отстъпки!

Част от технологиите,

КОИТО

ПОЛЗВАМЕ

ЖЕЛАЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ?

Свържете се с нас сега и ние внимателно ще проучим от какво се нуждаете.
Нашият екип ще проучи изискванията ви и ще анализира всичко в детайли.
Ние ще се погрижим да доразвием вашите идеи и да ги направим още по-добри.
Ние ще създадем вашия нов мечтан проект, който ще даде устрем на бизнеса ви.
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram