Желаете консултация?

ПИШЕТЕ НИ

ТУК

Адрес:
бул. България №98, София
Телефони:
+ 359 877 321 062
+ 359 877 321 055
Електронна поща:
office@advaworx.com
Emergency Rescue Plovdiv
Emergency Rescue Plovdiv
2024-06-26
Very good, high quality and fast work! Thanks a lot for everything!
Angel Ivanov
Angel Ivanov
2024-06-13
понякога отнема време, но успяват да изръчкат дори най-сложните неща, които искаме от тях и накрая времето си е струвало
Teodora Petrunova
Teodora Petrunova
2024-06-10
От няколко години работя с Advaworx върху вече утвърден бранд и скоро стартирах нов проект, който имаше нужда от уебсайт. За миг не се поколебах, с кой екип да стартирам работа, защото на днешно време е изключително трудно да намериш сериозна кампания, която да изпълнява задачите в срок и да дава полезен know-how на база опита си. Екип, който да влага цялото си внимание и сърце във всеки проект, в който участва и да не чака идеите да идват само от страна на бизнеса, а да допринасят към развитито на проекта с неща, които са видяли и са ги впечатлили. Искренно препоръчвам работата с тях!
Dimislava
Dimislava
2024-05-28
Просто най-добрите! Каквото и да кажа, няма да бъде достатъчно. Прецизност и естетика, внимание към клиента с перфектно отношение и голяма детайлност. Всичко това, като добавим и чувството на разбраност и приятелска обстановка са те. Екипът изслушва и предлага, за да се получи максималното въздействие, което очаква клиентът, като естествено, накрая резултатите никога не разочароват. Благодаря за големия професионализъм!
Raycho Stanev
Raycho Stanev
2024-04-12
Много отзивчив и професионален екип!
Yoan Demerdjiev
Yoan Demerdjiev
2024-03-12
Изключително доволни сме от предоставените услуги. Екипът поддържаше контакт с нас по време на целия процес. Като започнем от задълбоченото проучване относно нуждите и желанията ни, през информирането ни на всеки етап от разработката, бързо реагиране и имплементиране на нашата обратна връзка, до финалните щрихи. В крайна сметка получихме точно това, което си представяхме.
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
Вземете допълнителни 10% намаление от услугите на SuperHosting с промокод - advaworx24!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram